Фризьорски салони Стилисиммо София © 2024
Всички права запазени.
Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн.
Хостинг от PowerHost.bg

Актуално

Революционният продукт Olaplex (Олаплекс)

Революционният продукт Olaplex (Олаплекс)

 Olaplex (Олаплекс) е истинска революция, която възстановява здравето в косите по време на химически процедури. Нано-технология от бъдещето, която промени индустрията. Не съдържа силикон, сулфати, фталати, диетаноламин (DEA), алдехиди и прочие не любезни за косите неща.
 Олаплекс е професионален продукт от нова категория, т.нар. Bond Multipliers - изгражда разрушените дисулфидни връзки в косъма, които се разрушават при химично, термично и механично третиране на косата. Добавя се към всяка химическа процедура в салона (боя, обезцветяване и т.н.). Може да се ползва и като самостоятелна терапия.Олаплекс не е нито обезцветител, нито боя, а е добавката, която не допуска увреждане на косъма и променя коренно състоянието на косата.
 Olaplex е двустъпкова система, чрез която  се постига желаното възтановяване на косата №1 Мултипликатор на дисулфидни връзки (Bond Multiplier) и №2 Bond Perfector. Това са двата продукта, с които косата ще получи желания "ъпгрейд".
 Екипът на "Стилисиммо" мина през обучителна програма за правилно използване на продуктите и вече два месеца се радваме както ние така и нашите клиенти на невероятните резултати постигнати с Olaplex. Изполвахме го във всякакви процедури (в боя , при обезцветяване, като самостоятелна терапия, върху екстеншъни, след къдрене с къдрин) и винаги резултатите бяха забележителни. Критерия, по който съдим за действието на продукта е усмивката и радостта в очите на клиентките след края на процедурата.
Олаплекс ще направи косата Ви много по-силна, ще върне здравето ѝ, а цветът ще се задържи много по-дълго. Олаплекс №1 (Bond Multiplier) се добавя към боята и след това се нанася Олаплекс №2 (Bond Perfector) преди да измием косата с шампоан.
 Към системата има и Олаплекс №3 ( Hair Perfector), за да поддържате съвършенството вкъщи - ползва се веднъж седмично. Ще се влюбите в него!! Той дава коренна промяна в здавето и  състоянието на косата. Вашата инвестиция за съвършени коси и процедурата Олаплекс.
 Най - хубавото на терапията с Олаплекс - веднъж вече изградени дисулфидните връзки, остават здрави до следващо третиране на косата. Това не значи, че ако спрете да се боядисвате косата ще остане вечно здрава. Тя се изтощава от слънце, море, хлор при постоянно миене. С терапията вие давата на косата си здрава и стабилна основа и с помоща на маска или олаплекс №3 косата ви ще изглежда безупречна за дълго време!
 До момента имаме около 50 терапии с Олаплекс, като на повечето клиенти следим във времето как е косата и всички са на менние, че инвестицията си заслужава и олаплекс наистина действа - Ще се влюбите!!!


» Всички актуални предложения

Top