Фризьорски салони Стилисиммо София © 2024
Всички права запазени.
Уеб дизайн от Ей Ем Дизайн.
Хостинг от PowerHost.bg

Фризьорски салони Стилисиммо София

"Стилисиммо" са модерно и уютно обурудвани фризьорски салони, където ще Ви предложим фризьорски и козметични услуги, грим, маникюр, педикюр, Shellac - Шилак. Салоните "Стилисиммо" работят с продукти на Matrix, Alfaparf, Jalid, Kyana, маникюр на OPI, ORLY, CND, SNB и козметика на Alcina, Dermharmonie, Querte.

Веригата фризьoрски салони "Стилисиммо" отваря за вас врати първо в кв. „Хаджи Димитър” през 1995г там и до днес се предлагат единстевено фризьорски услуги. През 2005г се разширява дейността като се отваря нов салон в кв. "Слатина", в който се предлага освен фризьорство вече и козметика, маникюр, педикюр. Поради нарасналата популярност и разнообразието на клиенти през 2010г се появява последния за момента член на веригата салони а именно този в кв. Младост-2 в който отново се предлага разнообразна гама от процедури.

Стремим се винаги да сме в крак с най-новите технологии и излезнали нововъведения с цел предоставяне на една по-добра и на достъпна цена на услугата. На нашите клиенти предлагаме безплатно кафе, минерална вода, сокове и безалкохолни напитки и безплатен .

Приемаме плащане с: и .Top